Dette er privatlivspolitikken for websitet elevforeningen.vih.dk styret af Vejle Idrætshøjskoles Elevforening. Politikken gælder fra den 9. maj 2018.

Vi har en klar politik om at beskytte dine personlige oplysninger. Her kan du læse mere om vores politik - og hvad vi gør i praksis. Hvis du har yderligere spørgsmål om eller kommentarer til sikkerheden på vores websted, er du meget velkommen til at skrive til os.

EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af:

Vejle Idrætshøjskoles Elevforening Ørnebjergvej 28 7100 Vejle CVR 36850728

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI OM DIG?

Når du søger på nettet, efterlader du dig et elektronisk spor, som afslører hvilke hjemmesider, du har besøgt. Det sker, fordi din browser sender oplysninger om dig til de servere, som den kommunikerer med. Din browser snakker således også med vores server. Disse oplysninger bliver brugt til at hjælpe os med at se hvilke sider, der er mest populære og til at konstruere siderne således, at flest muligt har fornøjelse af vores sider. I denne statistik er du fuldstændig anonym.

I forbindelse med at du opretter et medlemsskab beder vi om dit navn og dine kontaktoplysninger. Disse oplysninger gemmes på i skolens cloud services og kan tilgås af elevforeningens bestyrelse og ansatte på skolen. Vi videresælger eller -giver under ingen omstændigheder disse oplysninger. Du kan altid angive, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet - og du kan naturligvis også altid ændre mening.

Dit medlemskab eksisterer indtil det er opsagt - og du kan altid melde dig ud af foreningen. Du melder dig ud skriftligt til elevforeningen@vih.dk.

HVEM HAR ADGANG TIL OPLYSNINGERNE?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger i cloud-services og på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

E-MARKEDSFØRING

Vi udsender ikke e-mail-reklamer uden dit udtrykkelige og aktive samtykke. Hvis du er uenig i, at du har givet os det, kan du let framelde dig nyhedsbrevet med et af de links, der er nederst i det udsendte nyhedsbrev. Alle vores nyhedsbreve håndteres af Mailchimp.

SIKKER FORBINDELSE - SSL-KRYPTERING?

Når du sender oplysninger ved hjælp af formularer fra vores side foregår det via en sikker forbindelse med et certifikat udstedt af Letsencrypt. Alle vores sider vises gennem en sikker forbindelse.

HÅNDTERING AF E-MAILS?

Vi læser din e-mail, så hurtigt som vi kan, og så får vi den rette person til at svare på den. Vi prøver på at svare på e-mailen samme dag, som vi modtager den, men i hvert fald inden for tre arbejdsdage.

COOKIES

Cookies er små tekststumper, som visse websider overfører til din pc’s harddisk. Data fra cookies kan ikke anvendes til at indsamle personlige oplysninger, men benyttes normalt til at gøre dit besøg på websitet lettere. En cookie kan fx gemme de indtastninger, du lavede sidste gang, du var på webstedet, så du ikke behøver at indtaste dem igen.

SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering

SÅDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt deres færden på sitet. Derudover anvendes cookies i forbindelse med katalogbestillingen på sitet.

GOOGLE ANALYTICS (TRAFIKMÅLING)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

RET TIL INDSIGT - OG KLAGER

Du har naturligvis ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registrereret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vejle Idrætshøjskoles Elevforening via e-mail. I forbindelse med kurser kan vi naturligvis kun slette oplysninger, der er blevet forældede, da de skal bruges til indberetning til staten.